Dezbatere publica Standard Ocupational Administrator de Condominii

Acum cateva zile am primit oficial raspuns din partea MDRAP la adresa Asociatiei pentru Dezvoltarea Profesionala in Administrarea Asociatiilor de Proprietari referitor la initierea dezbaterii publice pentru noul standard ocupational.

Sincer, chiar am fost placut surprins – am primit raspuns prin email, asa cum solicitasem, aproape in termenul legal de raspuns din partea lor cu invitatia de a participa la dezbaterea publica. De asemenea, dupa o prima lectura, am fost incantat de calitatea documentului propus de Minister.

Anuntul de dezbatere este publicat la aceasta adresa de pe site-ul Ministerului si oricine poate trimite propuneri, sugestii, opinii. Proiectul propus de Minister se regaseste aici.

Acestea fiind spuse, ADPAAP va inainta Ministerului documentul pe care il regasiti in lucru la aceasta adresa. Oricare dintre membrii asociatiei pot trimite propunerea lor inclusa in documentul trimis de asociatie. Este suficient sa lasati un comentariu din care sa va putem identifica in document.

Comments

Odeta  Reply
15 ianuarie 2019

Am citit observatiile voastre si cred ca sunt foarte pertinente. De acord ca se poate frauda destul de usor cu excell-ul, viitorul e al soft-urilor specializate precum al Dvs. Buna si sugestia referitoare la cunoasterea limbii romane orale si scrise la administratorii nostri…

Din pacate administratorul patriot, pensionarul activ de labloc care se implica trup si suflet, a fost omorat in numele introducerii profesionalismului si a eficientei. Ce specie de adminiistrator s-a dezvoltat intre timp, of… Eu sper ca legea asta sa mai faca putina ordine in domeniu si sa mai reduca din impostura.

Intrebare: in conditiile ceor 1080 de ore de curs, credeti ca voi veti mai putea organiza aceste cursuri? Eu as fi prima care s-ar inscrie… Sunt un administrator ce ar vrea sa fie profesionist dar sunt abia la inceput de drum. Multumesc

Bogdan Ioan
15 ianuarie 2019

Va multumim pentru cuvintele frumoase si sprijin!
Referitor la „pensionarul activ de la bloc”, noi i-am introduce si pe ei/ele in categoria profesionalismului. Eu personal nu cred ca varsta e cea care imparte oamenii in profesionisti si neprofesionisti. Cel mai in varsta administrator care a folosit Aviziero avea 82 de ani, l-am cunoscut personal si pot sa garantez ca era un profesionist!

Ca unii au fost „sacrificati”, sunt de acord. Dar nu pentru profesionalism din pacate…

Legat de cursuri, cu siguranta vom depune actele pentru autorizare. O vom face fie impreuna cu Asociatia pentru Inovatie, colegii minunati care ne-au sprijinit pana acum, fie impreuna cu Asociatia pentru Dezvoltarea Profesionala in Administrarea Asociatiilor de Proprietari.
Inscrierile vor incepe doar dupa ce avem siguranta ca am primit autorizarea, iar primul pas va fi sa ii anuntam pe toti cei care ne-au lasat emailul lor pe pagina dedicata cursului.

Lasă un răspuns