Ultimele noutati legate de cursurile de administratori imobile

Promiteam ca ii vom tine pe toti la curent cu stirile referitoare la cursurile de administratori de imobile, asa ca e momentul pentru un nou articol pe aceasta tema.

In primul rand, dupa o munca asidua a intregii echipe de proiect din Asociatia pentru Dezvoltarea Profesionala in Administrarea Asociatiilor de Proprietari am reusit sa depunem dosarul de autorizare a asociatiei pentru sustinerea cursurilor de administratori de imobile. Aviziero este partenerul oficial al asociatiei pentru partea din curs legata de software. Daca totul merge bine, la inceputul lui septembrie 2019 ar trebui sa putem sustine prima serie. Vom incepe inscrierile imediat ce primim autorizarea.

De asemenea, sunt incantat sa va anunt ca Aviziero este in curs de a finaliza parteneriatul si cu un formator din Oradea. Pentru ca cei de la Oradea s-au miscat mai repede, este posibil ca dosarul lor sa fie aprobat mai rapid.

Cea de-a treia veste buna este ca matematica mea elementara inca functioneaza! Intr-un articol mai vechi descriam un posibil scenariu prost pentru piata de administrare imobile. Asa cum am fost obisnuiti in ultimul timp, la cateva zile plus/minus de termenul limita este posibil ca legiuitorul „sa salveze din nou situatia”, printr-o ordonanta de urgenta (vezi aici propunerea MDRAP) care sa prelungeasca termenul limita de finalizare a unui curs pentru administratori pana in 01.01.2021.

Sugestia mea de a intreba intai la Primarie si abia apoi sa va inscrieti la oricare dintre cursuri este inca valabila!

Comments

Nucu Pânzaru  Reply
17 august 2019

Buna ziua! Da, asa este, am intrebat la Primaria sector 3 si mi-au spus aceeasi data! Sunt interesat sa particip la cursul de administrare imobile pentru noua lege 196. Exista si o varianta pentru detinatorii de atestate pentru legea 230?

Bogdan Ioan  Reply
21 august 2019

In intelegerea mea, legislatia nu face diferenta intre cei care detin si care nu detin atestate pe legea 230.

Lasă un răspuns