Unde imi gasesc angajati?

< Inapoi la prima pagina

Sau o intrebare si mai buna ar fi: „Unde imi gasesc angajati competenti care sa fie si cu training-ul deja facut?”

Raspunsul meu este: „Prin intermediul cursului de administratori imobile in cadrul caruia suntem parteneri!” Echipa noastra a avut extraordinara ocazie de a punele bazele acestui curs impreuna cu un psihopedagog specializat in formarea adultilor si un coach. Da, un coach platit cu super-bani de super-corporatii ca sa tina training-uri pentru CEOs, manageri de departamente si intregi echipe de angajati, pe care sa ii invete sa lucreze mai bine individual si in echipa. Da, inainte sa se mute din tara, a lucrat cu noi, un startup la inceput de drum, pentru un comision exagerat de mic pentru ca i-a placut foarte mult ce incercam noi sa facem pentru toti ceilalti romani. Si pentru asta ii suntem recunoscatori!

Dar sa ne intoarcem la angajatii companiei tale. Practic, iti vom recomanda pentru intervievare persoane care au un training legat de legislatia si contabilitatea asociatiilor de proprietari, stiu deja sa foloseasca Aviziero la un nivel de baza si au diploma de atestat de la Primarie pentru administrare de imobile. Stai linistit, ii si testam: in cadrul cursului, participantii sustin un test scris complex care ii poarta prin toate cunostiintele necesare in administrarea de imobile. Tie, evident, ti-i recomandam doar pe cei care mentioneaza ca sunt interesanti de un loc de munca in domeniu si care au trecut testul cu coronita de premiant. Dupa aceasta selectie raman in jur de 15% dintre toti participantii.

Ca de obicei, suntem la dispozitia ta! Solicita-ne potentiali angajati printr-un tichet direct din aplicatie si te vom contacta pentru mai multe detalii.

Al tau,
Bogdan
Manager de proiect Aviziero

< Inapoi la prima pagina

Lasă un răspuns