Probleme cu Login cu Yahoo

Adaugare ulterioara 3: Sistemul de Login cu Yahoo nu mai este actualizat. Am pastrat butonul pentru ca exista in continuare o multime de utilizatori care nu si-au actualizat procedura de login, dar va recomandam sa evitati folosirea functionalitatii si sa apelati la una dintre metodele descrise mai jos.


Adaugare ulterioara 2: Am decis sa retragem sistemul de Login cu Yahoo la data de 01.06.2019. Utilizatorii care doresc sa foloseasca in continuare adresa de Yahoo dupa aceasta data trebuie sa foloseasca una dintre variantele descrise mai jos!


Adaugare ulterioara: Am repornit sistemul de Login cu Yahoo. Recomandarea noastra calduroasa este sa inlocuiti acest tip de login cu un altul, preferabil cel prin Google. Va multumim pentru rabdare, sustinere si incredere! 


Incep prin a-mi cere scuze fata de utilizatorii nostri care au emailuri de la Yahoo si intampina probleme cu procedura de login. Ar fi trebuit sa retragem de mult aceasta procedura, dar am tot intarziat sperand ca situatia se va ameliora. Vom incerca sa reparam din nou functionalitatea, desi de aceasta data Yahoo a imputinat si mai mult accesul la informatie.

Pana intervenim cu corectia de procedura, va oferim doua alternative de a va loga in contul dumneavoastra folosind aceeasi adresa de Yahoo.

Varianta 1 – aveti deja un cont de Facebook cu aceasta adresa Yahoo.

In acest caz este suficient sa dati click pe Login cu Facebook. Daca aveti mai multe conturi de Facebook, va rugam sa va asigurati ca il folositi pe cel asociat adresei de Yahoo in discutie.

Varianta 2 – va creati un cont Google, dar folosind adresa de Yahoo.

Pentru a urma aceasta varianta, va rugam apasati pe Creeaza-ti un cont Google in fereastra de login.

In pagina care se deschide, va fi necesar sa alegeti Use my current email instead (Foloseste adresa mea de email).

Finalizati procesul si reveniti in login-ul Aviziero. Puteti da click pe Login cu Google si apoi sa selectati contul creat cu adresa de Yahoo. Veti fi logat in contul dumneavoastra de utilizator.

Sper ca una dintre aceste doua variante de lucru sa vi se potriveasca si sa ne simplifice tuturor viata.

Bogdan

Lasă un răspuns