Probleme cu Login cu Yahoo

ACTUALIZARE 17.01.2020
Conturile cu emailuri Yahoo sunt inca disponibile si pot fi accesate, dar este necesar sa actualizati procedura de login.

Am decis inchiderea sistemului de Login cu Yahoo cu 6 luni mai tarziu decat anuntam initial.
Derulati mai jos in aceasta pagina si alegeti una dintre cele doua variante de lucru.


Adaugare ulterioara 3: Sistemul de Login cu Yahoo nu mai este actualizat. Am pastrat butonul pentru ca exista in continuare o multime de utilizatori care nu si-au actualizat procedura de login, dar va recomandam sa evitati folosirea functionalitatii si sa apelati la una dintre metodele descrise mai jos.


Adaugare ulterioara 2: Am decis sa retragem sistemul de Login cu Yahoo la data de 01.06.2019. Utilizatorii care doresc sa foloseasca in continuare adresa de Yahoo dupa aceasta data trebuie sa foloseasca una dintre variantele descrise mai jos!


Adaugare ulterioara: Am repornit sistemul de Login cu Yahoo. Recomandarea noastra calduroasa este sa inlocuiti acest tip de login cu un altul, preferabil cel prin Google. Va multumim pentru rabdare, sustinere si incredere! 


Incep prin a-mi cere scuze fata de utilizatorii nostri care au emailuri de la Yahoo si intampina probleme cu procedura de login. Ar fi trebuit sa retragem de mult aceasta procedura, dar am tot intarziat sperand ca situatia se va ameliora.

Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru neplacerile intampinate. Va asiguram ca am depus toate eforturile necesare pentru a pastra aceasta metoda in functiune pentru un timp cat mai lung, dar am decis ca interesul utilizatorilor nostri ne impune ca ea sa fie suspendata.

Varianta 1 – aveti deja un cont de Facebook cu aceasta adresa Yahoo.

In acest caz este suficient sa dati click pe Login cu Facebook. Daca aveti mai multe conturi de Facebook, va rugam sa va asigurati ca il folositi pe cel asociat adresei de Yahoo in discutie.

Varianta 2 – va creati un cont Google, dar folosind adresa de Yahoo.

Pas 1. Pentru a urma aceasta varianta, va rugam apasati pe Creeaza-ti un cont Google in fereastra de login (imagine mai jos, optiune indicata cu sageata rosie) sau click AICI.

Pas 2. In pagina care se deschide (imagine mai jos), va fi necesar sa alegeti optiunea Use my current email instead (Foloseste adresa mea de email), indicata cu sageata rosie in imaginea noastra.

Pas 3. Completati toate informatiile solicitate, folosind adresa de Yahoo. Urmati pasii indicati pana la finalizare.

Pas 4. Reveniti in login-ul Aviziero. Puteti da click pe Login cu Google si apoi sa selectati contul creat cu adresa de Yahoo. Veti fi logat in contul dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care doriti asistenta telefonica din partea unui consultant Aviziero va rugam transmiteti-ne un mesaj din Contact cu un interval orar potrivit pentru dumneavoastra.

Bogdan

Lasă un răspuns