Curs administrator imobile

HA! Ma pregatesc sa plec la Impact Hub pentru ultima sesiune a primei serii a CURSULUI DE ADMINISTRATORI DE IMOBILE, realizat impreuna cu Asociatia pentru Inovatie, si simt cum ma ia din nou incantarea. Ceva mai calma decat in prima zi, acum doua saptamani, cand nu stiam la ce sa ma astept in sala de curs si imi legam o multime de sperante de aceasta prima serie.

Acum sunt si putin nostalgic ca se termina, pentru ca a fost o calatorie incredibila. Seara de seara, doua saptamani, am avut intalnire cu participantii la curs. Iar acum imi este greu sa renunt la rutina asta care incepuse sa imi placa. Pentru ca in prima zi ne-am cunoscut, apoi in urmatoarele cateva zile ne-am imprietenit cu totii, am devenit o echipa si am invatat impreuna o multime de lucruri noi. Fiecare de la fiecare. Exact asa cum mi-am propus la inceputul cursului!

Pe de alta parte, sunt super-mandru de echipa Aviziero, ca am reusit sa sprijinim acest proiect si ca am dus pana la capat prima serie. Iar acesta este doar inceputul unui parcurs lung de administratori mai pusi pe treaba, mai profesionisti si mai priceputi! Iata-i, pe o parte dintre ei, la treaba, intr-una din sesiunile de curs!

 

Sper ca le-a placut si ca l-au gasit util. Eu voi avea grija sa aflu in seara asta prin formularele de feedback daca asa a fost. Si de abia astept sa revin cu informatiile sumarizate despre primul curs, imediat ce vom centraliza totul!

A, si un mare multumesc celor de la Impact Hub Bucuresti pentru sustinere!

Lasă un răspuns