Cine foloseste Aviziero?

< Inapoi la prima pagina

Aviziero a fost primul serviciu care permitea tuturor celor din asociatia de proprietari sa aiba un cont: administratori, presedinti, cenzori si proprietari. Am inceput sa lucram la Aviziero plecand de la nevoile reale ale catorva administratori de imobile, care au fost suficient de amabili incat sa ne explice modul lor de lucru si sa ne prezinte problemele cu care se confruntau pe partea de birocratie. O parte dintre acei administratori inca folosesc Aviziero gratuit, ca recunostiinta a noastra pentru ajutorul pe care ni l-au oferit.

De atunci pana astazi, dar si in viitor, suntem determinati sa urmam aceeasi abordare: colectam informatia de la utilizatori existenti sau potentiali, o verificam si imbunatatim discutand cu ceilalti implicati si abia apoi implementam functionalitatile. Ne asiguram astfel ca toata lumea primeste acelasi serviciu de o calitate ireprosabila. Da, uneori se intampla sa si gresim, dar suntem intotdeauna dispusi sa ne asumam greseala si sa parcurgem orice distanta necesara pentru a o compensa. Eu cred ca asta ar fi definitia corecta a unui serviciu ireprosabil.

Doamna administrator din poza de pe prima pagina este managerul uneia dintre primele firme clienti Aviziero. Suntem impreuna din 2011, iar cand am rugat-o sa ne fie model pentru prima pagina a website-ului nostru ne-a magulit cu entuziasmul de care a dat dovada! Sunt sigur ca si cei mai timizi dintre clientii nostri ar fi acceptat, daca i-am fi rugat sa ne fie de ajutor

De cand am inceput proiectul Aviziero si pana astazi am pierdut clienti administratori care au afisat o prima lista de plata cu Aviziero doar din motive obiective: fie administratorul a renuntat la colaborarea cu asociatia, fie s-a schimbat conducerea asociatiei de proprietari si noua conducere si-a dorit un alt administrator. Exista si mici exceptii de la aceasta regula, dar astazi noi suntem foarte mandri cu rata noastra de retentie si depunem zilnic efortul necesar pentru a o pastra. Arunca un ochi pe situatiile publice financiare ale companiei, daca nu ne crezi.

La momentul in care scriu acest articol, Aviziero este folosit in administrarea a putin peste 10.000 de apartamente. Vorbesc despre numarul de apartamente real de astazi. Nu includ in acest numar apartamente care nu mai sunt in portofoliul Aviziero sau, mai rau, apartamente pentru care programul a fost cumparat, dar nu a fost folosit niciodata. Achizitionarea de software care se plateste o singura data permite ca software-ul sa fie cumparat pentru apartamente pentru care nu va fi folosit niciodata. Aceste apartamente se regasesc in numarul de apartamente raportat.
De la inceputul proiectului si pana astazi, numarul nostru de utilizatori curenti a fost doar in crestere si intentionam sa il pastram asa. Te asteptam si pe tine, pentru o relatie reusita pe termen lung!

Bogdan
Project Manager Aviziero

< Inapoi la prima pagina

Comments

Tulcea  Reply
12 noiembrie 2023

Exista o taxa lunara/ ap , cât?! AP cu 223 ap, cât trebuie să plătescă lunar sau se plătește softul la început și gata! Mulțumim!

Bogdan Ioan
2 decembrie 2023

Multumim pentru intrebare. Pe viitor, pentru intrebari ce tin de functionarea sau costurile platformei, va rugam scrieti-ne direct folosind formularul de Contact. Noi chiar raspundem rapid la acele mesaje. Si in acest fel va asigurati si ca obtineti cea mai buna oferta.

Din pacate aici verificam mai rar intrebarile si raspundem in masura timpului disponibil.

Daca sunteti un presedinte care veti decide sa lucrati cu un administrator care foloseste deja Aviziero, atunci asociatia nu plateste nimic.
Daca sunteti un administator nou in Aviziero, atunci aveti primul an complet gratuit. Si pe parcursul acestui an va sprijinim sa gasiti cea mai buna varianta de tarifare pentru dumneavoastra.

Lasă un răspuns