Cum devii antreprenor in administrarea de imobile

Ca sa fii administrator de imobile, lucrurile sunt destul de simple: trebuie sa ai 11 clase (fara bac!), sa treci printr-un curs de administratori si apoi sa te apuci de treaba cu prima asociatie pe care o gasesti.

Ca sa ai o firma care administreaza imobile, e la fel de simplu: deschizi un SRL care sa aiba domeniul de activitate potrivit si in loc sa incasezi salariu de la asociatie, emiti facturi clientilor pe care ii administrezi.

Ca sa ai o afacere serioasa, solida in domeniul administrarii de imobile, lucrurile sunt un pic mai complicate decat par la prima vedere. Acesta este motivul pentru care marea majoritate a firmelor de administrare au 10 pana la maxim 20 de clienti, iar patronii sunt ocupati pana peste cap pentru ca firma sa mai poata creste. De aceea in domeniu exista deja de cativa ani o fereastra de oportunitate de dezvoltare a unei afaceri profitabile.

Spun asta gandindu-ma la cei cativa antreprenori cu care am lucrat in ultima perioada si pe care i-am ajutat sa depaseasca pragurile psihologice de la 3 si de la 15 asociatii administrate. Ar mai fi un prag in jur de 50 de asociatii, dar daca il atingi cu o companie corect organizata, trecerea este destul de lina.

Pe baza experientei acumulate in dezvoltarea acestor companii, am creat impreuna cu echipa Aviziero un pachet special dedicat celor care sunt in cautarea unui domeniu in care sa isi deschida o afacere. Desi parte din serviciu a fost inspirat din sistemul de franciza, eu cred ca alternativa oferita de noi aduce un „return-on-investment” mai bun decat o franciza.

Pentru a fi siguri ca acoperim toate cerintele unui antreprenor, pachetul pe care il oferim include:

  1. Manualul administratorului de imobile (50 pagini).
  2. Model buget (explicat si in Manual).
  3. Proceduri de lucru.
  4. 10 intalniri de consultanta cu mine, Bogdan
  5. Website one-page, propunere de logo si consultanta pentru alegerea denumirii companiei.
  6. Tarife preferentiale pentru folosirea Aviziero.
  7. Recomandare pentru a deveni partener Aviziero si membru ADPAAP.

Serviciul este gandit astfel incat sa se potriveasca atat celor care doresc sa inceapa de la zero, fara niciun fel de cunostiinte in domeniu, cat si celor care activeaza deja in domeniul administrarii de imobile, dar inteleg ca bat de prea mult timp pasul pe loc.

Pentru orice fel de intrebari, nelamuriri, propuneri sau pentru a trece direct la treaba asteptam un mesaj prin formularul nostru de Contact.

Lasă un răspuns