Se intampla in Militari…

Astazi, pe bursa zvonurilor, o poveste din Militari culeasa proaspat din gura unui administrator, despre cum sa cazi „din lac in put”.

Sa lipseasca o suma cu multe zerouri din gestiune si administratorul sa nu stie nimic de ea… sau proprietarii din bloc sa nu mai stie nimic de administrator nu mai e de mult o poveste noua. Se intampla lunar la Bucuresti, la Cluj, la Constanta sau la Timisoara. Proprietarii din povestea noastra s-au prins intamplator insa ca ceva e in neregula, au facut ceva verificari pe la furnizori, au descoperit niste gauri neacoperite si l-au mazilit pe administrator.

Cum faci sa mergi mai departe? Ai nevoie de administrator. Se face adunare generala, iar postul este adjudecat cu marea majoritate a voturilor de catre singurul canditat: cel mai mare restantier al blocului, cu 10.000ron adunati in ani de zile de neplata.

8 luni mai tarziu, administratorul-restantier nu mai este restantier, nu prea mai sunt nici alti restantieri, dar datoriile totale la furnizori au crescut simtitor, iar acum asociatia este in situatia de a traversa iarna fara apa calda si caldura.

Nu avem noi de unde sti daca e o poveste adevarata sau doar o pilda pe bursa zvonurilor, dar, vorba din batrani „sa nu pui lupul paznic la oi” e mai actuala ca niciodata.

Lasă un răspuns