Sediul nou

Am hotarat cu totii: de astazi suntem perfect acomodati in noul sediu din Bd Unirii nr 37, cu vedere la Tribunalul Nou, fostul magazin Junior. Mai sunt cateva suruburi de strans, cateva fire intinse de ascuns, dar astea apar mereu. E momentul sa lasam in urma etapa mutarii.

Ne-am despartit cu greu de sediul de pe Victoriei, langa Universitate, pentru ca era… era intr-un fel. Nu vreau sa intru in sentimentalisme, dar mi-a fost extraordinar de greu sa gasesc ceva care sa se apropie de raportul calitate-pret pe care il aveam acolo. Acesta a fost motivul pentru care, la o luna dupa ce am eliberat acel spatiu, eu inca eram in cautarea sediului perfect. Operational am trecut cu usurinta peste etapa asta, pentru ca noi lucram cu totii remote. Insa emotional a fost un adevarat roller coaster.

Stiam ca am o panorama facuta cu telefonul de pe canapeaua de langa biroul meu in ultimele zile. O pun mai jos si nu voi descrie sentimentul pe care l-am incercat in acel moment. Salutati-l va rog pe Alexu, care era ocupat cu butonatul telefonului.

IMAG0669

Dar, de astazi: sediul vechi s-a dus, urale noului sediu! Iar imaginile din noul sediu, intr-o postare viitoare.

Lasă un răspuns