Cine intra online?

Imi aduc aminte cu placere de ziua in care, cu doar cateva asociatii clienti, am avut o crestere spectaculoasa de trafic (s-a triplat traficul in ziua aia). De cand am observat, PANICA TOTALA!!! Vreo 20 de minute.

Am trecut prin mai multe scenarii, am verificat si reverificat sursele – erau accesari valide. Ne storceam creierii, nu ne dadeam seama ce se intampla.

Chiar cand ne apropiam de sursa problemei, salvarea ne-a venit de la un administrator care ne-a sunat super incantat: „am afisat lista de intretinere la avizier, am inchis luna in Aviziero si acum ma suna oamenii sa imi spuna ca au intrat in program cu conturile pe care le-am creat impreuna cu voi!”

Acela a fost momentul primei confirmari ca accesul online pe care il oferim proprietarilor de apartamente e un instrument util. Poate pentru primii proprietari din acea zi a fost doar o joaca, in schimb acum avem experienta catorva asociatii care au schimbat firma de administrare, dar au ales sa pastreze ori s-au intors dupa scurt timp la Aviziero. Suntem mandri ca le putem oferi serviciile noastre si le multumim ca ne sunt clienti.

Lasă un răspuns