4 ani de curs de administratori de imobile

Pe 26.06.2018 se implinesc 4 ani de cand ne-am autorizat pentru sustinerea cursurilor de administratori de imobile. 

Scriam despre asta in primul articol pe aceasta tema, aproape de finalul primei serii. Pe parcurs, am invatat o multime de chestii noi si am avut o multime de momente „a-ha!” (in traducere libera din engleza).
De exemplu, ne-am dat seama cum sta treaba cu interesele celor care organizeaza cursuri sau am inceput sa trimitem cursanti la interviuri in firmele de administrare. Cand numarul de cursanti a inceput sa creasca vazand cu ochii, am mai starnit si gelozii in comentariile la postarile noastre

Totusi, cursantii fericiti dupa examenul cu comisiile ANC care ma rugau sa transmit multumiri echipei de organizare au fost intotdeauna cea mai mare multumire a mea personala.
Cu greu imi pot imagina o situatie mai placuta pentru noi decat aceea in care, dupa examenul final, din proprie initiativa Cerasela, una dintre cursante, a decis sa isi intrebe colegii de serie si sa scrie un articol cu opiniile lor referitoare la cursul administratori de imobile. Multumim Cerasela, ne-ai facut ziua mai frumoasa!

Cerasela, Mirela, Bogdan si Cristina la Commons Lounge - Unirea, seria mai-iunie
Serie seara mai-iunie 2018 la Commons Lounge, Unirea. De la stanga la dreapta: Cerasela, Mirela, subsemnatul si Cristina.

Echipele Asociatiei pentru Inovatie si Aviziero va multumesc tuturor celor care au ales cursul nostru si va doresc mult succes in carierele voastre de administratori!

 

Bogdan

Comments

Cerasela Patrascu  Reply
10 iulie 2018

Cu drag!
A fost o experienta plăcută atât pentru mine, când și pentru majoritatea colegilor și a meritat sa facem cunoscut asta! ?

Lasă un răspuns