Platforma de asistenta de specialitate, manualul de utilizare si forumul administratorilor de imobil

Ca urmare a cresterii considerabile a numarului de utilizatori, a varietatii cerintelor lor si plecand de la propunerile unora dintre administratori, am decis sa imbunatatim platforma tehnica pentru manualul aplicatiei.

Practic, am implementat un punct unic de login pentru Aviziero si platforma de asistenta de specialitate, simplificand navigatia utilizatorilor.

Apoi am mutat in sectiunea Solutii a platformei de suport tehnic toate articolele din manualul de utilizare, iar acum lucram la completarea seriei de articole cu ce lipsea sau ar fi fost util de adaugat. Ca de obicei, orice fel de propuneri sunt binevenite. Nu putem garanta ca putem tine cont de toate propunerile sau care este durata de timp pana la implementare, dar le primim cu bucurie.

Platforma permite utilizatorilor o cautare cu rezultate instantanee intre articole. 

O functionalitate speram noi utila a platformei se poate dovedi si sectiunea de Forum dedicata administratorilor. Vom posta acolo informatii despre software si companie, asteptam propuneri de functionalitati din partea utilizatorilor, dar si probleme sau dificultati intampinate, si, nu in ultimul rand, suntem curiosi sa aflam despre serviciile pe care le oferiti sau de care ati avea nevoie din partea altor colegi de breasla sau in relatie cu asociatiile de proprietari. Bineinteles, fiecare dintre aceste teme pot fi tratate in Categoria potrivita din cadrul Forumului.

Nu in ultimul rand, tot in platforma, veti putea regasi istoricul de tichete deschise cu echipa Aviziero.

Avand in vedere toate acestea, Manual de utilizare a fost retras din zona publica a website-ului si nu mai este accesibil.
Va asteptam pe platforma de asistenta de specialitate!

Lasă un răspuns