Mesaj, pierdut expeditor. Gasitorului recompensa.

Astazi am primit pe formularul de contact mesajul de mai jos, mentionand o adresa de email fictiva. Pentru ca noi ne straduim sa raspundem intotdeauna feedback-ului, fie el pozitiv sau negativ, redau continutul mesajului si raspund sub el.

[dt_code]Name: cititor
E-mail: cititor@pe.net
Telephone:
Message: Ce penibil, ce logica, ce minciuni … „In lumea noastra mereu in schimbare, un program de calculator nu mai inseamna nimic fara actualizari. Actualizarile sunt in realitate mai importante decat programul in sine. Un CD cu un program pe care l-ai achizitionat iti poate folosi doar ca sa aduni praful.” CAND CADE NETUL adio asociatie!!! Adio operatiuni, adio facturi, adio apa rece! Calmati-va si reveniti la realitate, la logica realitatii. Striga foamea de bani din voi? „Pe server, Aviziero creste fara ca tu sa iti dai seama. Luna de luna sunt adaugate noi functionalitati si adaptari legislative.” DE ANI DE ZILE NU ATI ADAUGAT NIMIC, aceleasi calcule si acelasi aviziero. CARE LEGISLATIE NOUA??? Alooo? ha ha ha Ati pus alta haina, ati vopsit gardul. JIGNITI INTELIGENTA CELORLALTI. Serios ??? „Aviziero creste fara ca tu sa iti dai seama” :)) Spuneti asa „nu suntem programatori si din aceasta cauza nu putem face un program pentru calculator care sa faca si actualizari. Suntem singurii de pe planeta asta care au impresia ca aviziero este un software (cand de fapt NU ESTE) si care nu poate face actualizari”. Normal ptr ca nu este un software. :)) Voi mintiti pe o parte, optima pe alta parte „Fiecare proprietar va avea acces, complet gratuit, la portalul online Aviziero”. Asa scrie pe site-ul lor, dar deh, pe net poti scrie orice doresti, este realitate virtuala, realitatea reala COSTA, parca 2 lei / ap. Vine ziua cand veti primi vot de blam, minciuna cu cel mai tare din parcare etc nu merge chiar la infinit, dovada este reclama voastra pe care o tot strigati, vopsitul gardului cu care va ocupati, cu cat „strigi /faci reclama” mai mult, cu atat spui de fapt ca nu-ti merge treaba! Va trebuie o asoc. cu un restantier in instanta si cineva care sa desfiinteze calculele eronate facute cu aviziero si … adio reclama cu garduri vopsite, hot. jud. nefavorabila va fi reclama / feedback-ul din viata reala. :)[/dt_code]

 

Draga cititor@pe.net,

 
In primul rand iti multumesc pentru mesaj si iti promit ca voi incerca sa il citesc constructiv. Preferam sa nu-l livrezi anonim, pentru ca in acest caz ar fi fost util si pentru tine, nu doar pentru mine. Voi incerca totusi sa iti raspund aici si la final iti voi cere datele de contact, pentru a-mi duce la capat promisiunile.
 
Imi voi permite sa incep cu problema cea mai arzatoare pentru mine: intre Aviziero si firmele pe care le recomandam exista un contract cu obligatii si indatoriri de ambele parti. Promisiunea pe care o mentionezi, desi nu se regaseste pe website-ul Aviziero, este prevazuta in contractul dintre cele doua firme. Oricare dintre aceste companii este obligata prin contract sa ofere conturi gratuite tuturor proprietarilor din imobilele pe care le administreaza. Rugamintea mea este sa imi dai mai multe detalii despre situatia despre care vorbesti pentru a putea face o scurta investigatie, iar promisiunea noastra este ca ma voi ocupa eu personal de luarea masurilor care se impun fata de firma respectiva si ne vom revansa fata de tine atat pentru prejudiciul care ti-a fost cauzat, cat si pentru ca ne-ai sesizat situatia.
 
Spre finalul mesajului, faci referire la o actiune in instanta, dar formularea este prea generala ca sa pot identifica o problema reala. Iar dintre sutele de asociatii care folosesc programul, niciuna nu s-a plans pana acum ca ar fi avut probleme in instanta cu documentele generate din Aviziero. Din aceste doua motive nu pot sa iti dau dreptate.
Totusi, vreau sa iti mai atrag atentia asupra unui aspect legat de subiectul acesta: nu exista niciun software pe lumea asta care sa transforme oamenii nepriceputi in oameni priceputi. Exista doar software care transforma oameni priceputi in oameni priceputi care termina treaba mai repede. Aceasta este si promisiunea Aviziero, spusa intr-o forma sau alta: il ajuta pe administratorul de bloc sa isi faca treaba mai repede! Daca stii un software care face oamenii mai destepti, in domeniul administrarii de imobile sau in orice alt domeniu, ti-as ramane indatorat daca i-ai impartasi numele cu noi. Pana atunci, te asigur ca administratorii care folosesc Aviziero sunt doar oameni priceputi care termina treaba mai repede.
 
Referitor la „nimic adaugat la program” te contrazic pe fondul subiectului, dar imi asum vina ca nu am comunicat suficient de bine acest aspect si nu ai aflat de modificari. Pentru ca ma simt cu musca pe caciula, voi face primii pasi pentru a corecta aceasta situatie: iti promit ca vom crea cat de curand o pagina speciala, in care sa tinem un jurnal al modificarilor programului, pagina din care vei putea afla in ce constau aceste modificari.
 
Legat de Internet, suntem in Romania anului 2015. Conform cu ce scrie aici, Romania este in top 5 tari din lume cu cea mai mare viteza a Internetului. Te rog spune-ne ce furnizor de Internet folosesti si iti recomandam noi un altul, complet dezinteresat. Iti promit ca nu vei fi dezamagit.
 
Pentru ca ma apropii de final, te voi ruga sa ma ajuti sa imi duc la capat toate promisiunile si sa imi trimiti datele tale de contact, prin oricare dintre multitudinea de optiuni pe care le ai la dispozitie.
Intre timp, eu personal sper sa fii multumit de urmatoarea versiune complet reviziuita a aplicatiei, care momentan ruleaza in BETA doar pentru o parte dintre clienti si va fi curand disponibila tuturor. Cel putin pe cat de placut impresionat ai fost de „noul gard”.
 
 
Al tau,
Bogdan de la Aviziero

Lasă un răspuns