Administrare completa

Tot discutand despre transparenta, mi-am dat seama ca, fara intentie, chiar noi am fost lipsiti de transparenta intr-o anumita directie. Asa ca a venit momentul sa facem dreptate! Voi incepe cu articolul acesta de pe blog si vom continua cu o pagina pe website dedicata subiectului.

Aviziero este un program online de gestiune a asociatiilor de proprietari. Este instrumentul de lucru ales de administratorii moderni, eficienti si profesionisti din toata tara.
Atat si nimic mai mult! Aviziero nu ofera si nici nu va oferi vreodata servicii de administrare a asociatiilor de proprietari sau alte servicii conexe (management tehnic, curatenie, paza, etc). Noi, la Aviziero, ne dorim sa ii deservim loial pe clientii nostri si vom evita intotdeauna sa fim in acelasi timp si concurenta lor.

Totusi, pentru ca ar fi pacat ca o asociatie de proprietari sa nu poata beneficia de avantajele pe care le ofera programul in cazul in care nu gaseste administratorul potrivit, echipa Aviziero va poate pune in contact cu un administrator sau o firma care foloseste deja sistemul. Si pentru ca ne dorim ca lucrurile sa mearga „ca pe roate” de cand incepeti sa folositi Aviziero, contactul dumneavoastra pleaca doar catre administratorii sau firmele cu care avem cea mai buna colaborare.

Website-urile firmelor preferate, cu care avem o colaborare stransa de cel putin 1 an de zile si care se angajeaza sa utilizeze programul Aviziero cu toate functionalitatile sale pentru o deplina satisfactie a proprietarilor sunt:

Ii puteti contacta direct prin intermediul website-urilor sau puteti adresa cereri in continuare echipei Aviziero. Inainte de a va pune in contact, noi ne asiguram intotdeauna ca au in acel moment suficienta capacitate disponibila pentru preluarea asociatiei dumneavoastra.

In cazul in care va doriti un administrator angajat al asociatiei, va rugam sa contactati in continuare echipa Aviziero. Va vom pune in contact cu o persoana potrivita care locuieste in apropiere de asociatia dumneavoastra de proprietari.

 

Lasă un răspuns